Látványterv és ajánlat kérés

Töltse ki űrlapunkat, és 1-2 órán belül küldjük a látványtervet és az ajánlatot.

Választott termékek:

 

 

Meglepetés, az nincs.

 

3522

Amit a póló kiválasztásakor tudni érdemes

Megosztom Önnel a pólókkal és emblémázásukkal kapcsolatos tapasztalatainkat, hogy ezzel is hozzásegítsem, hogy tényleg a megfelelő céges pólóba öltöztesse dolgozóit.

 

Gondolt már arra, hogy munkatársai hányszor találkoznak egy év alatt potenciális ügyfelekkel?


A cégnévvel, emblémával ellátott póló:
- ingyenes reklámot biztosít Önnek és cégének!
- egyenruhaként szolgál, hogy munkatársai egységes csapat benyomását keltsék.

 
Amit a pólókról tudni érdemes

A pólók vastagsága: Az egy m2-re eső anyag súlya adja a mérőszámot, a pólók vastagságát gramm/négyzetméterben mérik. Nagy általánsságban igaz: minél vastagabb a póló, annál tartósabb.

Kereknyakú hagyományos pólókat sokféle vastagságban készítenek.
110-120 gr-os póló, a klasszikus "egyszer használatos póló", a legvékonyabb, olcsó, gyorsan nyúlik, nem tartja a formáját, szinte átlátszik, tényleg csak néhány alkalommal lehet használni. Céges pólónak nem ajánlom, hiszen az emblémázás drágább, mint a póló.
150 gr-os póló: könnyű nyári viselet, rendezvényekre, reklám és ajándékpólónak ajánlom. >>>
165-185 gr-os póló: munkához, vagy igényesebb reklám célokra ajánlott póló, kellemes viselet. >>>
200 gr-os póló: extra erős munkaruha vagy reklámpóló, munkához ajánlom, kellemes viselet, bár nyáron a szabadban már kissé vastag. >>>
Galléros pólóink 170, 180 és 220 gr-os anyagból készülnek, ún. piqué szövéssel. Az ujjak végén egyfajta zárásként ún. passzé van, amely sokszori mosás után is megtartja formáját. >>>

Pólók anyaga:
- 100% pamut pólót fizikai munkához ajánlom, kellemes viselet, bár jobban gyűrődik. Méretét az EU szabványnak megfelelően max 5%-ban változtathatja.
Kevertszálas póló: galléros pólóból ezt ajánlom, 65% pamut, 35% poliészter. A kevert szálas póló tartósabb, jobb minőség, mint a tiszta pamut. Színét, formáját, méretét tartja, de nehéz fizikai munka esetén kényelmetlenebb viselet. Elsősorban irodai munkához, reprezentációra és elegáns ajándékpólónak ajánlom.

Pólók mérete:
Tapasztalatunk, hogy minden gyártó másként méretezi pólóit, ezért lemértük pólóinkat, hogy a méretek egyértelműek legyenek.
Az elv egyszerű: válasszon egy pólót, ami az Ön mérete, és szívesen visel. Mérje le a szélességét és magasságát , majd hasonlítsa össze a táblázatban szereplő értékekkel, s válassza a legmegfelelőbb méretet.
A mérettáblázatokat kérésére emailben elküldjük.

-----------------------------------------------------------------------

Az emblémázás módja:


Szitanyomás
Színes vagy fehér pólók különálló, ún. direkt színnekkel történő feliratozásához ajánlom max. 8 színig lehetséges.
Nagyobb, általában textil, vászon felületekre alkalmazzuk, pl. pólók, esernyők, stb.Kép szitázása is lehetséges, ekkor 4 szín +1 fehér alap nyomásával jeleníthető meg a grafika.

Minden szín nyomásához külön filmet és szitát kell készíteni. A szita egy fakeretre szerelt háló, amely a feliratnak, logónak megfelelően van kilyukasztva, s ezen keresztül toljuk át a festéket a tárgyra. Minden színt külön kell felvinni.
Áraink az egy színnel történő emblémázás költségeit tartalmazzák.
Több szín nyomása esetén a felár:
25 db 280 Ft /szín/db, 50 db 180 Ft /szín/db, 100 db 130 Ft / szín /db


Fotónyomás
Bonyolult, fotó minőségű képeket, színes grafikus logót tudunk elhelyezni textil termékeken. Pl.: póló, sapka, kötény, stb. Megbízható minőségben, hiszen a nyomatot magas hőmérsékleten, nagy nyomáson préselik a felületre.
Előnye: A4,A5, A6 méretű matricákból dolgozunk, és ezek tetszőlegesen vághatóak. Pl. egy póló emblémázásakor az A4 árból kijöhet egy 8x4 cm-es nyomat a póló elejére a szív fölé, és egy 20x24 cm-es a hátára nagyban.
Hátránya, hogy csak világos alapanyagra nyomni/fehér, sárga, drapp/, ekkor a póló színe adja a háttérszínt.


Hímzés
Textiltermékek elegáns emblémázására, pl. galléros pólók, pulóverek, kabátok, törülközők. A szép hímzéshez legalább 200 gr-os póló kell. A hímzéshez először számítógépen egy hímzőprogramot készítünk, amely alapján a hímző gép elkészíti a kívánt feliratot, logót. Az embléma lehet színes, ez az árat nem befolyásolja. Az árat a hímzés mérete és öltésszáma határozza meg.
Kis méretű szöveget, logót érdemes hímezni. A legkisebb betű mérete nem lehet kisebb mint 6 mm. Az elkészített, kifizetett hímzőprogramokat megőrizzük, így később felhasználható textiltermékek logozásához.


Az embléma mérete:

A kereknyakú pólók:
1. Póló elején és/vagy a hátán nagy méretű emblémával, szöveggel, ekkor max. 28 cm-es, ami a minden méreten jól mutat.

2. A póló elején kicsi emblémával, szöveggel a szív fölött /8-10 cm hosszú/.

A leggyakoribb, hogy az elejére kicsiben odatesszük a cégemblémát, esetleg cégnevet, a hátára nagyban pedig ugyanezt és esetleg még a honlapot, telefonszámot, reklámszlogent, stb.

Galléros pólók:
1. Póló elején kicsi emblémával, szöveggel a szív fölött /8-10 cm hosszú/. Ez a leggyakoribb. A nagyméretű logó a galléros pólóknál a gombok miatt a hashoz kerülne, ezt nem javaslom.

2. A póló hátán nagy méretű emblémával, szöveggel, ekkor max 28 cm-es, ami a minden méreten jól mutat.


 

  • <<
  • <
  • 1
  • >
  • >>


Hogyan rendelhet?

Gyorsan és egyszerűen.
Válassza ki a terméket ---> Emailezzen vagy hívjon ---> Kollégáink munkaidőben fél órán belül felveszik Önnel a kapcsolatot.
Egy-két órán belül ingyenesen látványtervet ... itt folytatódik.

Referenciák

"Miért Önöktől? Nagy választék, rugalmasság, pontosan kalkulálható költségek. Szakál Zsolt, Clear-Globe Kft., Kalocsa,

Egyszóval: a megbízhatóság. 12 éve a kis ...itt folytatódik.

Emblémázásról

Egyszínű, többszínű, színes képszerű logo?
Hogyan emblémázható?
Az emblémázás menete, emblémázási módok,
információk a reklámajándékok logozásáról... itt folytatódik.

Kapcsolat

PLEXI TEAM Bt.
iroda@reklamtargyexpressz.hu

1042 Budapest
Munkásotthon u. 46.

06-20/217-7950
06-1/272-1197