Látványterv és ajánlat kérés

Töltse ki űrlapunkat, és 1-2 órán belül küldjük a látványtervet és az ajánlatot.

Választott termékek:

 

 

Néhány írásos referencia az utóbbi évekből.

A referenciaképeket az adott termékeknél talál.

Miért Önöktől?

"Maradéktalanul elégedett vagyok szolgáltatásukkal. A honlapjuk magas színvonalat képvisel, kifejezetten felhasználóbarát. Árajánlatuk kidolgozott, áttekinthető és összeszedett volt. Bekértem pár ajánlatot, igaz nem Önök voltak a legolcsóbbak, de a leírtak alapján esett Önökre a választásom. Kolleganőjük kedvessége és hozzáállása is nagyban segített a döntésben. Továbbá az is szimpatikus, ahogy az ügyfeleket nyomon követik és érdeklődnek."
Hrabovszky Éva, Bankárnet Kft.

"Rendben megérkeztek a tollak, s nagyon szépek lettek.Meg vagyunk elégedve a munkával. Biztosíthatom, hogy a továbbiakban is rendelni fogunk Önöktől!
Nagyon szépen köszönjük! További szép napot, s jó munkát kívánok az egész csapatnak!"
Gyarmati Katalin polgármester, Szentkirályszabadja

Mindennel meg voltam elégedve, főleg a pontos és naprakész tájékoztatással a rendelés, fizetés, szállítás folyamata alatt. G&B Plan Kft.

"Vevőközpontú weboldal, nincsenek plusz költségek. A látványterv a kiválasztott termékekre árakkal együtt egy napon belül megérkezett e-mailben. Nagyon sokat segített a döntésben, kinyomtattam és a főnökömnek csak rá kellett mutatni arra amelyiket kéri. Az ajándék toll igénylése után egy órán belül felhívtak telefonon és egyeztettek velem. Akkor már eldöntöttem, hogy innen rendelünk. Nagyon köszönjük a profi kiszolgálást és a tollak is nagyon szépek lettek. Tökéletesen fel van építve az ügyfélkiszolgálás. Vevőközpontú."
Bak Ildikó, Cemmedic Europe Kft.

"A tollakat megkaptuk, tökéletesek. Köszönjük rugalmasságukat a darabszám kapcsán is! Minden rendben zajlott, a jövőben bármire szükségünk lesz, keresni fogjuk Önöket!"
 Pardi Anett, Pascal Kft.

"Külön szeretném megköszönni a gyorsaságukat, hogy ilyen rövid határidővel is tudták teljesíteni a megrendelésünket. Az elégedett ügyfelek táborát növeljük, és mindenkinek örömmel ajánljuk Önöket.  Red Shoes Weddings

"Egyszóval: a megbízhatóság. 12 éve a kis darabszámokat is pontosan, lelkiismeretesen elkészítik."
Madarász Antalné, Madarász Csapágy, Csömör

"Ma kaptam meg a 2016. évi céges naptárainkat. Nem tudom, hogy lehet kifejezni azt a megelégedést, ami a MAXIMÁLIS felett van.Ezért Önökre bízom, mert ezt már szavakkal szerintem nem is lehet kifejezni. Miért nincs több ilyen vállalkozás, munkatárs, ember, gyerek mint Önök.Köszönöm.Üdvözlettel:"
Lindák Krisztina irodavezető B.-A.-Z. Megyei Mérnöki Kamara

"Megkaptuk a csomagot, minden rendben volt a tartalommal is! Remekül olvasható volt az emblémázás, nagyon elégedettek vagyunk! Köszönjük szépen és máskor is itt csináltatjuk a reklámtárgyainkat"!
Csere Dániel, Dunafém '95 Kft.

"Korábbi megrendeléseink, tapasztalatai alapján, minden munkájuk, kiváló minőségű volt.Önök pedig, megbízható partnereink voltak. Gyorsan, és nagyon rugalmasan mentek a dolgok. Köszönjük!"
Ács Szilvia, Salva Vita Alapítvány

"Tetszett a rugalmasság, a gyorsaság és a visszaigazolt látványterv. A telefonos ügyfélszolgálat is nagyon kedves, segítőkész volt. Dicséretes az, ahogy a vásárlást követően is fenntartják az ügyfélkapcsolatot. Nem erőszakos, de cselekvésre ösztönző az elégedettség mérés, amihez külön gratulálok! Számomra az Önök cége egy jól szervezett, profin képzett, ügyfél centrikus cég benyomását keltette. További sikereket kívánok!"
Németh Zsolt, Globomax Zrt.

Miért választottam Önöket?
- a gyorsaság,precíz munkavégzés
- a munkatársak készségessége, odafigyelése
- a kényelem
- a gazdag kínálat
- megadtak telefonos elérhetőséget, ezáltal sokkal személyesebb volt a kapcsolat
Sutya Miklósné, Magdu Lucian Román Általános Iskola és Óvoda

Rendben, pontosan, az Önöktől már megszokott módon, hiánytalanul megérkezett minden.
RESCUE Különleges Műszaki Mentők, Lenti

 Elégedett voltam mindennel. Gyorsan reagáltak a kérésemre, amit köszönök. Szép ajándéktárgyakat készítenek, amelyek ráadásul hasznosak is. A honlapjuk állandó böngészője vagyok.
Györei István, Mikszáth K. Utcai Ált.Isk., Marcali

Miért minket választ? A gyorsaság, a tökéletes kivitelezés, és a precizitás.
Szűcs Márta, Virsinger Tanácsadói Iroda

Az Önök szolgáltatásával teljes mértékben elégedett vagyok, minden megrendelt tételt hiánytalanul kifogástalan minőségben megkaptam. A jövőben is amennyiben ilyen jellegű dolgokra lesz szükségem, Önöket fogom felkeresni.
Molnár László, Strom 1997 Bt., Budapest

„Minden tökéletesen rendben volt! Maradéktalanul meg voltunk elégedve a szolgáltatással, a gyorsasággal és a minőségi szép munkával is!”
Rik Erika, HESZTIA Tűzvédelmi és Biztonságtechnikai Kft.

"Köszönettel tartozom Önöknek a gyors és pontos, minden részletre kiterjedő ügyintézésért. Tekintet nélkül arra, hogy egy kisebb megrendelésről volt szó, maximális odafigyeléssel és pontossággal készítették el a megrendelésünket. Szívesen ajánlom Önöket bárkinek- ismerősnek és ismeretlennek -egyaránt. "
H.Juhász Györgyi, Pomáz

Nagy választék, rugalmasság, pontosan kalkulálható költségek.
Szakál Zsolt, Clear-Globe Kft., Kalocsa

"Gyors, pontos, korrekt, megbízható!"
Zalán Tibor, Salix Lignum Kft., Érd

" A legfontosabb: lehetőség a reklámtárgy megtekintésére elkészítés előtt. Valamint a rövid szállítási határidő és a gyors, korrekt, pontos ügyintézés."
Zayzon Nándorné, Móra Ferenc Általános Iskola, Szigetújfalu

"Miért? Online sok információ, kedvező ár, chat a honlapon. És utánrendelőként a sok megkeresés és hírlevél miatt a név már fejben volt. "
Nyárai Andrea, Fath Components Kft.

"Jó minőségű reklámajándékok, melyek mutatósak,'értelmes' reklámtárgyak. Az ügyintézés nagyon kedves, segítőkész és precíz. Rövid szállítási határidővel vállalják megrendeléseinket."
Nyikos Istvánné, Soproni Postás Szakszervezet

 "Többször rendeltem már Önöktől és partnereimnek is ajánlottam a weblapot. Soha nem okoztak még csalódást. A kiváló minőség, gyors és korrekt ügyintézéssel párosul és még jó ötleteket adnak."
Gallai Gábor, Liabor Consulting Kft., www.lizingfinanszirozas.hu

"Eddigi megrendeléseink teljesítésével teljes métékben meg vagyunk elégedve. Miért? Megkeresésünkre gyors, segítőkész kapcsolatfelvétel, korrekt árajánlat, rövid határidőn belüli legyártás kis mennyiség esetén is."
Pandula Istvánné, City Szépségszalon, Budapest

"Megnyerő, színes weblap, jó termék képekkel. Korrekt kínálat és igényes termékek. Normális árak."
Bőcs Kálmán, BK-AGRO Kft

"Jó a honlapjuk, könnyen áttekinthető, ami jelentősen megkönnyítette a választást. Korrektek az árak. Különösen tetszett a látványterv készítésének lehetősége."
Teplán Tímea, Tank-Szer Kft.

"Nagyon tetszett a környezetbarát termékkínálat, és az ügyintézés gyorsasága, rugalmassága."
Kehi Éva, ODW-ELEKTRIK KFT.

"Korrektek, gyorsak. Fontos, hogy az ár minden költséget tartalmaz, nincsenek plusz költségek. Mindennel elégedettek vagyunk."
Dr. Kovács Tünde, Szé-ker-társ kft.

"Pontos, gyors, jó minőségű, egyedi igényeket is kielégítő szolgáltatás."
Oroszné Garami Zsuzsa, Lorántffy Tehetséggondozó Alapítvány

"Elégedettek vagyunk a minőséggel. Pontosan, megbízhatóan határidőre szállítják a megrendelt termékeinket. A kapcsolattartó segítőkész, emberközpontú."
Tószegi Mihályné, Tószegi Tüzép Kft., Újfehértó

"Miért pont tőletek? Mert azt kapjuk, amit kérünk, ráadásul gyorsan, pontosan."
Tilk Anita, Juhász Munkaruha, Balatonboglár

"Gyorsan és jó áron megkaptuk a megrendelt baseball sapkákat. Nagyon meg vagyunk vele elégedve. Köszönjük!"
Alattyáni Attila, Red Ultras, Adony

"Korrekt vállalás, határidő betartása, átutalással történő fizetés, baráti kapcsolat az értékesítővel."
Sass Tiborné, Xero Kft., Miskolc

"Minőség - megbízhatóság - rugalmasság."
Bacsó Tibor, Dózer Autójavító

 "Az első megkeresés pozitív hatással volt rám! A kapcsolattartó személy nagyon korrekt, és barátságos a hozzáállása! A megrendelés után mindig pontosan, időben, a szállítást leegyeztetve kaptam meg a minőségileg kifogástalan reklámtárgyakat!"
Sonkoly Mihály, Sonkolybusz

"Rendben megérkeztek a szatyrok, és teljes mértékben megvagyunk velük elégedve, sőt még kicsit felül is szárnyalták az elvárásainkat. Ezúton szeretném megköszönni még egyszer a gyors és eredményes együtt működést."
Lukács Gábor, Honda Motorpedo Kft., Budaörs

"Gyors, és jó szolgáltatás, kedvesség, árérték-arány."
Kiss Antal, Apriori International Kft.

"Kedvező ár, jó minőség. Internetes elérhetőség, és az ott megtekinthető mintakollekció. Jó megközelíthetőség, kiszolgálás, ügyintézés. Rugalmasság."
Imhof Zoltán, Jánossy Ferenc Szakkollégium

"Közvetlen kapcsolattartás. Rugalmas kiszolgálás."
Schnaider Frigyes, Bárcross Bt., Mohács

"Az Önök által kínált reklám ajándékok széles választéka között megtaláltuk azokat a termékeket, melyeket ajándékozni terveztünk az üzleti partnereinknek. A gyorsan megküldött árajánlat, a látványterv készítése, az emblémázás, a házhoz szállítás nagy előnyük, mert sok időt spóroltunk meg  a széleskörű szolgáltatásuk által. A kapcsolattartó - értékesítőjük udvariassága, mindenre kiterjedő figyelme, elérhetősége is Önök mellett szólt."
Fehér Lajosné, Protone Audio Kft.

"...Mindig jöttök valami narancssárga újdonsággal, mert tudjátok hogy ez a színem és nem tudok ellenállni..."
Szabó Lajos, Lapp-Fa Kft., Újpest

"Megbízhatóság, korrekt, gyors szállítás."
Tóth János, Magyar Katolikus Rádió

 Hogyan rendelhet?

Gyorsan és egyszerűen.
Válassza ki a terméket ---> Emailezzen vagy hívjon ---> Kollégáink munkaidőben fél órán belül felveszik Önnel a kapcsolatot.
Egy-két órán belül ingyenesen látványtervet ... itt folytatódik.

Referenciák

"Miért Önöktől? Nagy választék, rugalmasság, pontosan kalkulálható költségek. Szakál Zsolt, Clear-Globe Kft., Kalocsa,

Egyszóval: a megbízhatóság. 12 éve a kis ...itt folytatódik.

Emblémázásról

Egyszínű, többszínű, színes képszerű logo?
Hogyan emblémázható?
Az emblémázás menete, emblémázási módok,
információk a reklámajándékok logozásáról... itt folytatódik.

Kapcsolat

PLEXI TEAM Bt.
iroda@reklamtargyexpressz.hu

1042 Budapest
Munkásotthon u. 46.

06-20/217-7950
06-1/272-1197