Látványterv és ajánlat kérés

Töltse ki űrlapunkat, és 1-2 órán belül küldjük a látványtervet és az ajánlatot.

Választott termékek:

 

 

Reklámajándék emblémázás

Általános információ a reklámajándékok logozásához
 

Látványterv

A termékek emblémázásáról minden esetben látványtervet készítünk, többnyire már az ajánlathoz. A gyártás csak jóváhagyott látványtervvel indulhat el.

Embléma, grafika küldése

A logot, grafikai anyagot lehetőleg vektorgrafikus formátumban kérjük elküldeni. (Corel Draw-val készített „cdr" formátum, Adobe Illustratorral készített „ai" vagy „eps" formátum). Az egyedi grafika, embléma szöveges részeit görbévé alakítva kérjük az anyagban elhelyezni. Amennyiben digitalizált emblémája, grafikai anyaga nem vektorgrafikus (pl. jpg, tif, psd,gif,pdf stb.), ezeket mi a megrendelés után, a gyártás előtt díjmentesen megszerkesztjük, vektorizáljuk.

Emblémázási szín megadása

Ha az emblémázást nem fekete, fehér, arany vagy ezüst színnel kéri, akkor lesz a szín a legegyértelműbben meghatározva, ha megadja a megfelelő Pantone színkódot (a Pantone színskálából). Ha nincs ilyen, a látványterv alapján nyomjuk.

Tamponnyomásnál, szitanyomásnál amennyiben a tárgy felülete nem fehér (vagy egészen világos), úgy egyes emblémaszínek esetén a nyomat színe alá - technológiai okokból - egy plusz fehér nyomatra is szükség lehet. Ebben az esetben az emblémázás költségeinél további 1 szín nyomásával kell számolni. Azt, hogy az Ön megrendelése esetében szükséges- e plusz fehér technikai nyomat, mindig a konkrét emblémázási szín és az emblémázandó tárgy ismeretében tudjuk megítélni, és erről az ajánlatban tájékoztatni fogjuk Önt.

Eltérések

A szállított cikkek színben, méretben és kidolgozásban kis eltérést mutathatnak a látványtervekben láthatóktól. Tekintettel arra, hogy az emblémát minden termék esetén különböző alapanyagra és különböző alapszínekre nyomjuk, ezért a kért emblémázási színek nyomását csak közelítő színhelyességgel tudjuk vállalni.

Egyszínű, többszínű, színes képszerű logo

Hogyan emblémázható?

Reklámajándék logozásnál minden termékre az egyszínű logozás a leggyorsabb, legolcsóbb. Áraink a legtöbb esetben ezt tartalmazzák. (tamponnyomás, szitanyomás, transzefnyomás, kerámia logozás, körszitázás)

A több direkt színből álló logokat ugyanezekkel a technologiákkal nyomjuk,  emblémázásuk lassabb, bonyolultabb.

A színes, színátmenetes, képszerű emblémázás esetén színes technológiákkal logozunk, ezek költségesebbek, sokszor lassabbak. (UV led, fotónyomás, white printing, ofszet nyomás, szublimáció, epoxy matrica)

 

Emblémázási módok:

 TAMPONNYOMÁS
Az eljárással nagy pontosságú, részletgazdag emblémázás készíthető, akár több színes nyomatok esetén is. Műanyagra, papírra, fára egyaránt tartós megoldás, még az íves felületeken is. A színek keverése pantone színskála alapján történik.

Darabszámtól függetlenül el kell készíteni hozzá egy klisét és egy filmet. A gépbe helyezett szilikon bélyegző /tampon/ először felveszi a kliséről a festéket, majd rányomja a tárgyra.

Ha több színnel kell nyomni valamit, színenként külön klisét kell készíteni, megvárni, míg az első szín nyomása megszárad, majd rányomni a másik színnel készítendő szöveget...és így tovább a többi színnel.

Áraink az egy színnel történő emblémázás költségeit tartalmazzák.

Több szín nyomása esetén feláras, ezt a látványterv mellé elküldjük ajánlatunkban.
 

SZITANYOMÁS

Nagyobb, általában textil, vászon felületekre alkalmazzuk, pl. pólók, esernyők, stb. Minden szín nyomásához külön filmet és szitát kell készíteni.

A szita egy fakeretre szerelt háló, amely a feliratnak, logonak megfelelően van kilyukasztva, s ezen keresztül kézimunkával toljuk át a festéket a tárgyra. Minden színt külön kell felvinni.

A sík szitaszövet és a sík nyomóasztal közé kizárólag lapos, síkban kiteríthető tárgyakat lehet tenni, mely kritériumnak leginkább textil, papír és esetenként műanyag termékek felelnek meg. Az eljárás végén a nyomatot magas hőfokon szárítjuk. A színek keverése pantone színskála alapján történik.

Áraink az egy színnel történő emblémázás költségeit tartalmazzák.

Több szín nyomása esetén a feláras, ezt a látványterv mellé elküldjük ajánlatunkban.

TRANSZFERNYOMÁS

A transzfernyomás lényegében egy két lépésben kivitelezett szitanyomás: első lépésben egy papír hordozó felületre (transzfer) visszük fel a nyomatot, amit a második lépésben ipari hőprések segítségével helyezünk el az alapanyagon.

Akár íves felületek is emblémázhatóak.

Az elkészült nyomat 40 °C fokon mosható, a színek keverése pantone színskála alapján történik.

A transzfernyomás normál, durva és nehezen emblémázható felületre ajánlott. Pl.: baseball sapka, CD tartó, széldzseki, táskák.

Minden szín nyomásához külön filmet és szitát kell készíteni, és minden színt külön kell felvinni.

Áraink az egy színnel történő emblémázás költségeit tartalmazzák.

Több szín nyomása esetén a feláras, ezt a látványterv mellé elküldjük ajánlatunkban.

KERÁMIA TECHNOLÓGIA

Bögréket, poharakat magas hőfokon beégetett kerámia-, ill. üvegfestékkel lehet emblémázni.

Az eljárás részleteiben hasonló a szitanyomáshoz, mivel a grafikát (a különböző színkivonatokat) szitára világítják, a kerámiafestéket pedig ezen keresztül egy speciális papírra nyomják. Miután az összes színt felhordták erre a felületre, kap egy lakkréteget, melynek segítségével a matrica leáztatható a papírról, majd ezt kézzel felhelyezik a bögre palástjára. Ezután kerül a bögre a kemencébe, ahol magas hőmérsékleten (kb. 750 °C) a festék a bögrén lévő mázzal erős kötést hoz létre, a lakkréteg pedig nyom nélkül leég. 

Ezzel az eljárással direkt színes grafika és color kép is elhelyezhető a bögrén.

A festékek csak korlátozott színekben léteznek, emiatt a különböző Pantone- színárnyalatokat nem lehet pontosan "kikeverni", és color képek esetén is számolni kell tónus- illetve színváltozással.

FOTÓNYOMÁS

Bonyolult, fotó minőségű képeket, színes grafikus logót tudunk elhelyezni textil termékeken. Pl.: póló, sapka, kötény, stb.

Megbízható minőségben, hiszen a nyomatot magas hőmérsékleten, nagy nyomáson préselik a felületre.

Előnye: A4, A5, A6 méretű matricákból dolgozunk, és ezek tetszőlegesen vághatóak. Pl. egy póló emblémázásakor az A4 árból kijöhet egy 8x4 cm-es nyomat a póló elejére a szív fölé, és egy 20x24 cm-es a hátára nagyban.

CSAK világos alapanyagra lehet nyomni, a póló színe adja a háttérszínt.

GRAVÍROZÁS

Napjaink egyik legfejlettebb emblémázási módja a lézergravírozás.

Itt a számítógép megfelelő programjával előkészített gravírozógép lézersugara égeti vagy marja bele a tárgy saját anyagába a szöveget.

Itt a logó felületi mélysége századmilliméterekben mérhető a korábbi mechanikus eljárásokhoz képest. A termék felülete gyakorlatilag az eljárás folyamán megég és így alakul ki az embléma. Kisméretű logó esetén is pontos.

Fémkulcstartóinknál ez a fém saját színénél néhány árnyalattal sötétebb lesz.

Fém tollaknál fémszínű lesz, ez általában ezüst vagy szürke színű.

Fa tárgyak esetén világosabb, vagy sötétebb lesz a tárgy színénél.

Áraink az egy oldalra történő gravírozás költségeit tartalmazzák.


HÍMZÉS

Textiltermékek elegáns emblémázására, pl. galléros pólók, pulóverek, kabátok, törülközők.

Első lépésben minden logóról egyedi hímző programot kell készíteni a gépek számára, ezután automatizált gépek hímzik ki az emblémát.


Az embléma lehet színes, ez az árat nem befolyásolja. Az árat a hímzés mérete és öltésszáma határozza meg, így hímzett termékre csak egyedileg, az embléma ismeretében tudunk pontos árajánlatot adni.

Pantone színek csak megközelíthetőek.


EPOXY MATRICA

A Poly Drop technológiával kezelt matricák rendkívül rugalmasak, 3D-s hatást kölcsönöznek a kezelt felületnek és megakadályozzák a nyomatok fakulását - hosszú élettartamot biztosítva az emblémának.

JELLEMZŐK: UV álló műgyanta borítású matricák. Egyedi forma tervezés. Kiváló matrica-tapadás. A színek keverése CMYK nyomtatás során történik.


KÖRSZITÁZÁS

Speciális szitanyomási eljárás henger alakú termékek emblémázásához.

A körszitázó gép képes az emblémázandó terméket a szita alatt, azzal párhuzamosan forgatni így lehetővé téve a termék palástjának emblémázását.

Kulacsok, tollak logozásához ajánljuk.

SZUBLIMÁCIÓ

Ezzel a digitális emblémázási móddal gyakorlatilag lebontunk minden gátat a fotóminőségű gyártás útjából.
 
A szublimációnál a felületi embléma magas felbontású, részlet gazdag képként jelenik meg, fényes, élénk színekkel.
 
JELLEMZŐK: 1400 DPI, csak szublimációs termékeknél alkalmazható. A színek keverése CMYK nyomtatás során történik.


UV LED TECHNOLÓGIA

UV LED technológiás digitális nyomtatás közvetlenül a termékre. Hiánypótló újítás a kisméterű műanyagtermékek logozásának területén

Óriási előnye: képszerű, sokszínes logozást tesz lehetővé akár egy reklámtollon, öngyújtón is.

A speciális eljárásnak köszönhetően külső hő hatása nélkül UV fénnyel történik a nyomtatás rögzítése, száradási idő nélküli azonnali végredményt produkálva.

A rétegelt fehér szín nyomtatásával lehetőség van fotóminőségű, színhelyes nyomtatásra akár színes alapfelületeken is.

A nyomás költsége a nyomott felülettel arányosan nő. Elérhető legjobb minőség: 1440x1200 DPI. Legnagyobb nyomtatási méret 50 cm2.

Alkalmazott felületek: fém, fa, műanyag, üveg.

VAKDOMBOR NYOMÁS

Az emblémázandó logóról készül egy speciális fém szerszám, melyet megfelelő hőmérsékletre hevítve az emblémázandó tárgyra préselnek, domború nyomot hagyva a felületen. Speciális présfólia alkalmazásával színes (arany, ezüst, stb.) dombornyomat is készíthető. Elsősorban határidőnaplók logozásához használjuk.

VINYL MATRICA

Digitális nyomtatással készített, egyedi formára vágott műanyag alapú matrica.
A modern technológiai gyártásnak köszönhetően a nyomat UV és időjárás-álló.
A színek keverése CMYK nyomtatás során történik.WHITE PRINTING

Speciális, full colour emblémázási eljárás fehér alapszínű textil vagy gumiborítású termékekhez, amely transzfernyomáson alapul. A színek keverése CMYK nyomtatás során történik.Hogyan rendelhet?

Gyorsan és egyszerűen.
Válassza ki a terméket ---> Emailezzen vagy hívjon ---> Kollégáink munkaidőben fél órán belül felveszik Önnel a kapcsolatot.
Egy-két órán belül ingyenesen látványtervet ... itt folytatódik.

Referenciák

"Miért Önöktől? Nagy választék, rugalmasság, pontosan kalkulálható költségek. Szakál Zsolt, Clear-Globe Kft., Kalocsa,

Egyszóval: a megbízhatóság. 12 éve a kis ...itt folytatódik.

Emblémázásról

Egyszínű, többszínű, színes képszerű logo?
Hogyan emblémázható?
Az emblémázás menete, emblémázási módok,
információk a reklámajándékok logozásáról... itt folytatódik.

Kapcsolat

PLEXI TEAM Bt.
iroda@reklamtargyexpressz.hu

1042 Budapest
Munkásotthon u. 46.

06-20/217-7950
06-1/272-1197